• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cristian Ciaușu, câștigătorul Românii au talent 2024, recital magistral de nai alături de orchestra dirijată de maestrul Nicolae Botgros: „A fost o onoare”

Cristian Ciaușu, câștigătorul Românii au talent 2024, recital magistral de nai alături de orchestra dirijată de maestrul Nicolae Botgros: „A fost o onoare”

Cristian Ciaușu, câștigătorul Românii au talent 2024, recital magistral de nai alături de orchestra dirijată de maestrul Nicolae Botgros: „A fost o onoare”

Cristian Ciaușu, câștigătorul sezonului 14 Românii au talent, își duce visul mai departe! Naistul care a împlinit recent 15 ani o oferit un recital magistral de nai alături de Orchestra Națională „Lăutarii”, dirijată de maestrul Nicolae Botgros.

Gallery

​În audițiile de la Românii au talent, adolescentul i-a impresionat pe jurați după ce a interpretat la nai celebra melodie „Ciocârlia”. Andra, Mihai Bobonete, Dragoș Bucur și Andi Moisescu l-au aplaudat în picioare și i-au oferit 4 de DA. Votul publicului din semifinale l-a dus direct în Marea Finală, acolo unde a câștigat marele trofeu al sezonului 14.

Cristian a povestit în cadrul emisiunii că a început să cânte la nai de la vârsta de 8 ani. A fost diagnosticat cu astm în copilărie și s-a gândit să înceapă să cânte la acest instrument, deoarece pe internet scria că instrumentele de suflat pot ajuta în cazul acestei afecțiuni.

„Visul meu este să devin cel mai bun naist din România”, a spus puștiul înainte de a-i vrăji complet pe jurații Românii au talent. Pe lângă performanțele sale muzicale, Cristian a observat și o ameliorare în cazul astmului.

Recent, tânărul și-a mai îndeplinit un vis și a cântat în fața unui public numeros alături de Orchestra Națională „Lăutarii”, dirijată de maestrul Nicolae Botgros.

Talentatul naist a postat un fragment din recitalul său pe contul de Instagram, acolo unde a fost felicitat de către urmăritori.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cristian Ciaușu (@zeulpan)

„Cristian Ciaușu - CIOCÂRLIA
Interpretată alături de Orchestra Națională “Lăutarii”, dirijată de maestrul Nicolae Botgros!
A fost o onoare să susțin un recital alături de acești piloni ai muzicii folclorice românești și îmi doresc din suflet ca drumurile noastre să se intersecteze din nou!

Spectacolul a fost difuzat live , pe Etno TV, în cadrul Festivalului Internaţional de Folclor “Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării”, ediția 2024”, a scris Cristian pe Instagram.

Fă primul pas către sezonul 15. Înscrie-te acum!

Sezonul FENOMEN a scris istorie, dar povestea talentului merge mai departe! Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul https://inscrieri.protv.ro/ pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 15 Românii au talent!

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni