"Romani Talentați în Diaspora" – Spectacol Internațional de Talente Românești în Diaspora

"Romani Talentați în Diaspora" – Spectacol Internațional de Talente Românești în Diaspora

Suntem încântați să anunțăm lansarea primului spectacol de talente dedicat românilor din diaspora, "Romani Talentați in Diaspora". Evenimentul va avea loc la Londra pe 21 septembrie 2024, la Bloomsbury Theatre și promite să fie un adevărat festival de talent și creativitate

Despre Eveniment:

"Romani Talentați in Diaspora" este o inițiativă menită să ofere o platformă de lansare pentru artiștii români din diaspora de a-și prezenta talentele și de a-și împărtăși pasiunea cu o audiență internațională. Prima ediție a acestui spectacol fenomenal va avea loc în inima Londrei și ii va aduce pe scenă pe unii dintre cei mai talentați români din diaspora.


Cum se desfășoară concursul:

• Înscrierile Online: Cei interesați au fost invitați să se înscrie la audițiile online până la data de 1 iulie 2024. Participanții au trimis materiale video în care si-au demonstrat talentul. In total, 287 de concurenți din 10 tari precum Franța, Belgia, Italia, Germania, Anglia, SUA, etc., si-au exprimat dorința de a participa la acest concurs.

• Selecția Finaliștilor: Momentan ne aflam in perioada de selectare a celor 25 de finaliști care vor participa la spectacolul de la Londra. Concurentii care merg in etapa finala vor fi anunțați public pe 1 August.

• Spectacolul Live: Evenimentul va avea loc pe 21 septembrie 2024 și va fi transmis în direct prin live streaming. Publicul va alege câștigătorii prin vot electronic.

• Premii: Premiul cel mare de £10.000, oferit de sponsorul nostru principal - AVG Education, va fi acordat celui mai talentat concurent, ales de public. Vor mai fi doua premii, unul de £5.000 pentru locul al II-lea si unul de £2.000 pentru locul al III-lea.

Pentru participați:

Acest eveniment nu este doar o competiție, ci și o sărbătoare a culturii și talentului românesc. Este o ocazie unică de a vă conecta cu comunitatea românească din diaspora, de a vă expune talentul pe o scenă internațională și de a câștiga recunoaștere și premii valoroase.

​Despre Organizatori:

Echipa din spatele "Romani Talentați in Diaspora" are o vastă experiență în organizarea evenimentelor culturale și artistice. Suntem dedicați promovării talentelor românești și oferirii unei platforme de expunere și recunoaștere pentru artiștii noștri.

Organizatori: Madalina Apopei, fondatoare EVENT UP
                      Olivia Marin, fondatoare Webia

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni