• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Marea finală Românii au talent 2024, 31 mai. Karlos Tănăsucă a uimit toată țara cu o serie de calcule matematice fenomenale

Marea finală Românii au talent 2024, 31 mai. Karlos Tănăsucă a uimit toată țara cu o serie de calcule matematice fenomenale

Vineri seara, în marea finală Românii au talent 2024, Karlos Tănăsucă ne-a oferit un nou spectacol de istețime matematică.

Gallery

Jurații au fost impresionați de prestația lui Karlos Tănăsucă în marea finală Românii au talent 2024:

Andra: „Dacă nu spunea acolo că nu e corect, noi nu ne dădeam seama. Sunt extrem de fericită că am întâlnit, în acest sezon, această generație care ne învață cum să mergem mai departe dacă avem un hobby. Apreciez și mă înclin în fața curajului vostru. Felicitări!”

Andi Moisescu: „Vreau să le spun celor de acasă că „nereușita” de la începutul momentului arată corectitudinea. Tot ce s-a văzut este, evident, talentul și dragostea pentru matematică. Absolut superb!”

Dragoș Bucur: „Mă uit la tine și încerc să înțeleg cum îți funcționează creierul. Am făcut un mic test și nu am reușit să fac trei calcule, dar tu ai recitat, în același timp, și o poezie. Pentru mine, tu ești un fenomen”

Bobonete: „Faptul că ai greșit astăzi este dovada cea mai bună că ceea ce se întâmplă este live. Tu ai mers mai departe și ai făcut calcule mult mai grele”

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni