• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Violeta Botezatu, semifinalista Românii au talent sezonul 14, a născut o fetiță de nota 10: „Un moment de bucurie nemărginită!”

Violeta Botezatu, semifinalista Românii au talent sezonul 14, a născut o fetiță de nota 10: „Un moment de bucurie nemărginită!”

Violeta Botezatu, semifinalista Românii au talent sezonul 14, a născut o fetiță de nota 10: „Un moment de bucurie nemărginită!”

În urmă cu o săptămână și jumătate, Violeta Botezatu, a urcat pe scena semifinalei Românii au talent și a demonstrat că butonul auriu primit în audiții a fost meritat, a oferit o interpretare de neuitat și le-a arătat celor de acasă că talentul ei este imens! În weekend, viața ei a fost completată de o nouă minune: a adus pe lume o fetiță de 3,5 kg, la Spitalul Clinic Municipal “Gheorghe Paladi” din Chișinău.

Gallery

Violeta Botezatu este extrem de fericită și ne-a transmis, în exclusivitate, că ”în acest moment, mă simt ca într-un proces de tranziție, adaptare la noile rigori ale vieții. Mă simt binecuvântată de Bunul Dumnezeu, alături de familia mea frumoasă”.

”Un moment de împlinire, satisfacție, bucurie nemărginită. Sunt mamă de fetiță. Deja mă visez cum îi pun bentițe în păr sau cum o îmbrac în rochițe roz”, a mai menționat Violeta pentru protv.ro.

Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus.

Numele fetiției e Maria și a fost născută sâmbătă, 25 mai, la ora 23:45 și a primit nota 10 la naștere! Îi urăm multă sănătate și fericire!

Violeta Botezatu, solista cu voce de aur care l-a determinat pe Andi Moisescu să îi ofere Golden Buzz

Violeta Botezatu este o artistă talentată din Chișinău și a trăit o poveste muzicală impresionantă. Totul a început când avea doar 7 ani, iar părinții ei au înscris-o la o școală din comuna lor pentru a studia acordeonul. A fost un început promițător, iar pasiunea pentru muzică a continuat să crească.

După un an, Violeta a primit sfatul să se înscrie la un liceu de muzică, unde a studiat pianul, cobza și alte discipline musicale, totul timp de 12 ani. Chiar și așa, setea ei de cunoaștere nu s-a oprit aici. A urmat studii la Conservatorul din Chișinău, specializându-se în cobză și pian.

Viața ei muzicală a luat o întorsătură interesantă când a fost selectată să cânte la pian într-o asociație muzicală din Italia, acolo unde a avut ocazia să își pună în valoare talentul și să încânte publicul.

La vârsta de 30 de ani, Violeta a decis să continue să-și dezvolte abilitățile și s-a înscris la Conservatorul din Veneția, la secția de canto academic. În timpul șederii sale în Veneția, a cântat chiar și pe gondole, acompaniindu-se la acordeon.

În 2020, Violeta s-a întors în Moldova și a inițiat un proiect solo. Este profesoară de cobză Liceul „Ciprian Porumbescu” din Chișinău și continuă să împărtășească pasiunea pentru muzică cu tinerii talentați.

Vezi mai jos momentul Violetei din semifinala 1 a sezonului 14 Românii au talent

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!