• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2024 - semifinala 2. Corul Regal a deschis seara cu o interpretare de excepție a piesei „Like a Prayer”: „Ăsta este un început de seară perfectă!”

Românii au talent 2024 - semifinala 2. Corul Regal a deschis seara cu o interpretare de excepție a piesei „Like a Prayer”: „Ăsta este un început de seară perfectă!”

Moment spectaculos oferit de Corul Regal pe scena de la Românii au talent! Artiștii care au primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș au încântat publicul și jurații cu o interpretare de excepție în semifinala 2 a sezonului 14.

Gallery

​Tinerii artiști din Corul Regal au deschis seara cu melodia Madonnei: „Like A Prayer”.

Mihai Bobonete: „Asta este un început de seară perfectă. Ați adus energia de care avem nevoie! Multumesc!”

Dragoș Bucur: „Aveți o energie debordantă! M-ați luat pe sus!”

Vezi momentul și jurizarea din semifinală în materialul VIDEO de mai sus. 

Dacă ți-a plăcut Corul Regal, votează-l online pe https://voteaza.protv.ro, gratuit, după START VOT sau trimite 13 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0.48 €, TVA inclus.

Cine sunt tinerii din Corul Regal, care au primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Corul Regal s-a înființat în anul 2012 din dorința unui grup de studenți de la Conservatorul din București de a crea un ansamblu de elită, în cadrul căruia tinerii muzicieni ai României să se afirme pe marile scene.

Răzvan Apetrei, dirijorul, managerul și unul dintre membrii fondatori ai Corului Regal este cel în jurul căruia s-a creat de peste 11 ani încoace această mișcare corală de tineret.

Prin participarea la Românii au talent, tinerii și-au dorit să arate publicului românesc și de pretutindeni că muzica corală este magică. Dorința lor este să promoveze această branșă muzicală care este, așa cum spun ei, pe nedrept neglijată și subfinanțată în România.

Corul Regal a cântat pentru regi și Papa Francisc, iar în audiții tinerii artiști au ridicat publicul și juriul la dans.

„Jos pălăria! A fost ca la marile petreceri! (...) Ce a reușit să facă Corul Regal din noi! Mai aveam puțin și ne suiam pe masă”, le-a spus atunci Andi Moisescu. După ce jurații și-au exprimat voturile, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat Golden Buzz-ul, iar show-ul lor a continuat într-o ploaie de confetti. 

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni