Diseară, de la 20.30, prima semifinală LIVE, din sezonul #14fenomen Românii au talent!

Diseară, de la 20.30, prima semifinală LIVE, din sezonul #14fenomen Românii au talent!

În această seară, de la ora 20:30, live la PRO TV și pe VOYO, are loc prima semifinală Românii au talent, din acest an!

Timp de paisprezece săptămâni au avut loc audițiile unui sezon fenomen, unul care a adus în fața celor de acasă momente de neuitat și prestații care au demonstrat că munca și pasiunea se pot îmbina perfect pe drumul spre succes! Dintre toți cei care au venit în fața juraților, cei mai buni 24 s-au calificat în etapa semifinalelor, iar emoțiile pot începe!

Drumul spre marele premiu de 120.000 de euro este din acest punct tot mai dificil, iar decizia va aparține telespectatorilor! Românii își vor putea favoriții și-i vor putea ajuta să se califice în marea finală. Dintre cei 12 concurenți care vor urca pe scenă, 5 vor merge mai departe. Acestora li se vor alătura alți 5 săptămâna viitoare, dar și un alt concurent care va primi wild card de la cei patru jurați la finalul celei de-a doua semifinale. Astfel, 11 curajoși vor face spectacol în marea finală, de la sfârșitul lunii.

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe vot.romaniiautalent.protv.ro.

Se anunță a fi o seară de neuitat, începând cu ora 20:30, live pe PRO TV! Curajoșii serii sunt: Emanuel Barica, Mia Rusu, Lae Dreghici, Violeta Botezatu, Calisthenics România, Eduard Anghelescu, Maria Clara Postelnicu, Erica Popa, VAN, Karlos Tănăsucă, Aniela Ravineală și Senayet Asefa.

Ediția Românii au talent din această seară poate fi urmărită live pe PRO TV și VOYO! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni