• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2024 - semifinala 1. Maria Clara Postelnicu a deschis show-ul LIVE în forță: ”Un început absolut extraodinar!”

Românii au talent 2024 - semifinala 1. Maria Clara Postelnicu a deschis show-ul LIVE în forță: ”Un început absolut extraodinar!”

În prima semifinală a sezonului 14 „Românii au talent”, Maria Clara Postelnicu a deschis spectacolul cu o interpretare plină de forță și emoție a piesei Bohemian Rhapsody.

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Maria Clara Postelnicu.

Andra: ”Este un copil atât de talentat și eu prevăd un viitor absolut extraordinar. Ești fenomenală”.

Andi Moisescu: ”Mi se pare că e mai bine decât era în audiții. Am avut impresia că sunt în finala de la Vocea României. E foarte talentată”.

Mihai Bobonete: ”Un început absolut extraordinar! Te-ai descurcat extraordinar. Așa trebuie să înceapă orice semifinală.”

Dragoș Bucur: ”Fără nicio îndoială, ne-ai cucerit inimile încă din timpul audițiilor. Ai cucerit și inimile telespectatorilor în seara asta.”

Clara a colaborat cu Opera Comică pentru Copii într-un musical: „School of Rock”. Fetița a mai participat la concursuri și a dublat desene animate.
​Maria Clara a mai participat în sezonul 12 la Românii au talent. Își amintește când a apărut la televizor și râde de cum vorbea la 8 ani. Acum la 10 ani spune că „treburile s-au mai schimbat”.

S-a gândit să se înscrie din nou la Românii au talent pentru că vrea să le arate juraților ce poate acum și pentru că a evoluat foarte mult pe partea de vocea.

Clara cântă la pian de la vârsta de 7 ani. Știe că încă este la început, dar este mândră de ea.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni