• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2024- semifinala 1. Eduard Anghelescu, emoție pură pe scenă: ”E o emoție mult prea apăsătoare, dublată de o voce absolut încântătoare”

Românii au talent 2024- semifinala 1. Eduard Anghelescu, emoție pură pe scenă: ”E o emoție mult prea apăsătoare, dublată de o voce absolut încântătoare”

În prima semifinală a sezonului 14 „Românii au talent”, Eduard Anghelescu a impresionat juriul și spectatorii cu interpretarea sensibilă a piesei ”Rugă pentru părinți”.

Gallery

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Eduard Anghelescu.

Andra: ”Mă faci să plâng! Să le dea Dumnezeu sănătate părinților noștri! Admir foarte tare faptul că de data asta te-ai limita în a transmite mesajul piesei. M-am emoționat foarte tare”

Andi Moisescu: ”Îndrăznesc să spun mult prea apăsător momentul. Nu simt nevoia să spun prea multe lucruri. Fiecare a trăit emoția asta de acasă. E o emoție mult prea apăsătoare, dublată de o voce absolut încântătoare”

Mihai Bobonete: ”E greu să vorbești de un astfel de moment, care vine ca un ciocan, așa. Calitățile tale vocale sunt excepționale.”

Dragoș Bucur: ”O să încep prin a-ți spune că ești preferatul meu în acest sezon. Îmi placi foarte mult. Profit de ocazie să le spun părinților că îi iubesc foarte mult”

Eduard este elev în clasa a IX-a, la Liceul de Artă din Craiova, fiind pasionat de pasionat de muzica soul, R&B, jazz și gospel. De curând, și-a obținut viza și se pregătește să plece în America. Va cânta în Washington, Toronto și Los Angeles, în cadrul unui concurs organizat de International School of Bucharest și International Festival of Language and Culture.

Bunicul lui Eduard a fost tenor la Opera Română și la Filarmonică, mama lui este casnică, iar tatăl este plecat în Danemarca, unde lucrează pentru o firmă de ziare. Edi este singur la părinți, dar și-ar fi dorit o soră mai mică, pentru a avea grijă de ea.

De patru ani, Edi cântă la pian, iar pasiunea pentru muzică a dezvoltat-o încă de mic, de când a început să cânte la orgă. De șase ani, s-a concentrat asupra studiului muzical și, tot de atunci, cântă și cu vocea, iar părinții sunt cei mai buni prieteni și susținători ai lui.

Pe scena de la Românii au talent, Edi a cântat pentru tatăl său și i-a emoționat pe jurați, dar și pe cei din public. Tânărul de 15 ani a ales melodia „Monsters” a lui James Blunt.

A fost absolut superb! Ai venit să dăruiești emoție! Tu ai creat emoția asta și ai dăruit-o. E tot ce poate fi mai frumos!”, a spus Andi Moisescu, în timpul audițiilor.

Pentru mine asta e interpretarea perfectă. Atunci când ajunge la tine ceva”, a adăugat Andra. 

„Eu te percep ca pe un artist, nu ca un viitor artist! Un moment foarte frumos!. Felicitări mamei tale pentru cum te-a crescut”a precizat Dragoș Bucur.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!