IN CAUTAREA GUSTULUI PIERDUT
“Scandalurile recente din piata alimentelor ne dovesc pentru a nu stiu cata oara ca industria alimentara e plina de secrete si minciuna”, declara corespondentul Stirilor ProTv Anca Nastasi. Tocmai de aceea, Anca a pornit in cautarea gustului pierdut, iar in Romania, te iubesc! vom putea vedea o...
“Scandalurile recente din piata alimentelor ne dovesc pentru a nu stiu cata oara ca industria alimentara e plina de secrete si minciuna”, declara corespondentul Stirilor ProTv Anca Nastasi. Tocmai de aceea, Anca a pornit in cautarea gustului pierdut, iar in Romania, te iubesc! vom putea vedea o analiza minutioasa a meniului lor zilnic. Tot mai preocupati de ceea ce pun pe masa, romanii au descoperit produsele traditionale. “Ingrijorati de lipsa de transparenta a industriasilor din domeniul carnii si satui sa cumpere aditivi chimici de sinteza, soia si substante injectate la pret de carne, plini de speranta oamenii s-au indreptat catre aceasta nisa”, spune Anca.
Pentru a lamuri cat sunt ele de sanatoase, de curate, daca intr-adevar contin mai putin conservanti si cum ne apara autoritatile dreptul de a sti ce mancam, Anca a intrat in carmangeriile din tara. “Ii vedem si pe oameni la lucru, intram si in fabrica si va prezentam reteta industriala a crenvurstiului, best-seller al industriei mezel