ALEGERILE ROMANILOR

Difuzat

„Romania, te iubesc!” aduce in prim plan unul dintre beneficiile majore aduse de integrarea in Uniunea Europeana: migratia fortei de munca, dar si implicatiile acestui fenomen in comunitati si in vietile oamenilor. Realizatorii emisiunii le vor prezenta telespectatorilor experientele unor romani...

„Romania, te iubesc!” aduce in prim plan unul dintre beneficiile majore aduse de integrarea in Uniunea Europeana: migratia fortei de munca, dar si implicatiile acestui fenomen in comunitati si in vietile oamenilor. Realizatorii emisiunii le vor prezenta telespectatorilor experientele unor romani care au ales sa munceasca sau sa studieze in Marea Britanie, cea mai eurosceptica tara de pe continent.
Un sfert din populatia Romaniei se afla peste granite si aproape ca nu exista familie care sa nu aiba o ruda plecata, fie ca este frate, parinte sau var. Exista romani care isi cladesc o noua viata in strainatate, altii care se intorc in tara cu povesti de succes, iar altii care fac sacrificii printre straini pentru a-si putea intretine familiile din Romania. Corespondentul stirilor Pro TV, Cosmin Savu, a vorbit cu unii dintre acestia, le-a aflat bucuriile si nemultumirile si i-a invitat sa-si impartaseasca povestile de viata.
Bogdan Crisan este instructor auto in Londra, astfel ca ii invata pe britanici

Share

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni