BAILE DEZINTERESULUI

Difuzat

„Romania, te iubesc” aduce in atentie indiferenta nationala fata de o bogatie naturala care ar putea transforma Romania intr-un urias spa. Turismul balnear ar putea reprezenta un colac de salvare pentru economia locala, insa starea de colaps in care se afla in prezent statiuni balneare ale tarii...

„Romania, te iubesc” aduce in atentie indiferenta nationala fata de o bogatie naturala care ar putea transforma Romania intr-un urias spa. Turismul balnear ar putea reprezenta un colac de salvare pentru economia locala, insa starea de colaps in care se afla in prezent statiuni balneare ale tarii arata o lipsa crasa de vointa si de viziune.
Romania detine o treime din izvoarele termale si minerale din Europa si orice alta tara de pe continent ar valorifica si exploata intens o astfel de bogatie. De la Baile Felix la Borsec, de la Sovata la Buzias sau de la Baile Tusnad la Herculane, tara noastra are un potential urias care i-ar putea aduce anual zeci de milioane de euro, bani pe care, insa, ii rateaza din cauza lipsei de strategii si investitii relevante in turismul de sanatate. Putinele investitii realizate sunt insuficiente si de fatada, neavand puterea de a relansa acest sector.
„Romania, te iubesc!” va prezenta o radiografie a principalelor statiuni balneare ale tarii si a situatiei aberant

Share

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni