SALVEAZA ROMANIA FRUMOASA

Difuzat

In cadrul emisiunii „Romania, te iubesc!” PRO TV lanseaza noua sa campanie de responsabilitate sociala – „Salveaza Romȃnia frumoasa!”. Corespondentii PRO TV vor patrunde in inima Romȃniei, pentru a scoate la iveala cele mai frumoase sate traditionale, adevarate monumente culturale care merita...

In cadrul emisiunii „Romania, te iubesc!” PRO TV lanseaza noua sa campanie de responsabilitate sociala – „Salveaza Romȃnia frumoasa!”. Corespondentii PRO TV vor patrunde in inima Romȃniei, pentru a scoate la iveala cele mai frumoase sate traditionale, adevarate monumente culturale care merita conservate.
PRO TV prezinta si interviul integral oferit Andreei Esca de Alteta Sa Regala, Printul de Wales. Aflat recent intr-o vizita in Romania, Printul Charles a discutat cu prezentatoarea Stirilor PRO TV despre Romȃnia, tara pe care o viziteaza de mai bine de 16 ani: „Principalul motiv pentru care am vrut sa vad Transilvania a fost, desigur, faptul ca am auzit de ororile pe care fostul presedinte Ceausescu se pregatea sa le faca si sa distruga foarte multe dintre sate. Apoi am descoperit ca stra-stra-strabunica, strabunica strabunicii mele, Regina Mary, venise din Transilvania”.
Iubitor al meleagurilor transilvanene, unde detine mai multe proprietati, Printul Charles a adaugat faptul ca aprec

Share

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni