Nu există oraș pentru cei onești

Difuzat

Tema dezindustrializarii revine la Romania, te iubesc! printr-o ancheta despre cum s-a transformat un oras bogat si cu oameni bine pregatiti profesional, intr-o zona depopulata si cu perspective reduse. Este vorba despre Onesti, cunoscut pentru lotul de gimnastica si Nadia Comaneci, orasul de pe...

Tema dezindustrializarii revine la Romania, te iubesc! printr-o ancheta despre cum s-a transformat un oras bogat si cu oameni bine pregatiti profesional, intr-o zona depopulata si cu perspective reduse. Este vorba despre Onesti, cunoscut pentru lotul de gimnastica si Nadia Comaneci, orasul de pe Valea Trotusului este unul dintre locurile care au suferit transformari profunde in ultimii 50 de ani.
Cosmin Savu a mersul pe firul intregii povesti: “Destine frante, fabrici distruse, privatizari esuate si oameni de afaceri dubiosi. Manageri orbiti de interese meschine, criminalitate organizata si mafie transfrontaliera – asa arata reteta insuccesului romanesc. Toate acestea in paralel cu incapacitatea institutiilor statului de a stopa subminarea economiei nationale!”.

Share

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni