• Emisiuni
  • Romania, te iubesc!
  • O nouă anchetă marca România, te iubesc!, duminică, la PRO TV Alex Dima: „Pacienții proaspăt scoși din sala de operație sunt tratați lângă pereți plini de mucegai”

O nouă anchetă marca România, te iubesc!, duminică, la PRO TV Alex Dima: „Pacienții proaspăt scoși din sala de operație sunt tratați lângă pereți plini de mucegai”

O nouă anchetă marca România, te iubesc!, duminică, la PRO TV  Alex Dima: „Pacienții proaspăt scoși din sala de operație sunt tratați lângă pereți plini de mucegai”

Fără condiții. Fără investiții. Fără remușcări. Fără interes – Neamț – spitalul infernal, un reportaj de Alex Dima, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

Gallery

În Spitalul Județean Neamț sunt 1.600 de angajați și aproape 30 de mii de pacienți pe an. Spitalul este în subordinea directă a Consiliului Județean și funcționează fără acreditare. Condițiile din saloane sunt precare, iar un bloc operator zace nefolosit de 10 ani.

„Spitalul Județean din Neamț e în pragul colapsului. Nimic nu funcționează. Mai multe investiții zac abandonate, s-au pierdut mulți bani din finanțări europene, spitalul nu are autorizație de funcționare. Pacienții proaspăt scoși din sala de operație sunt tratați lângă pereți plini de mucegai, bolnavii de cancer sunt înghesuiți în spații improvizate și au acces la doar două toalete. Pe întreaga secție de oncologie nu există nici măcar un duș. 44 de oameni au acces la un singur frigider pentru a-și păstra alimentele. Toată povestea se întâmplă sub directa adminsitrare a Consiliului Județean unde, cu incompetență și iresponsabilitate, angajații își pasează răspunderea de la unul la altul și se ascund în spatele hârtiilor și procedurilor. Și asta pentru că nu îi interesează suferința semenilor”, a spus Alex Dima.

Cât de gravă este situația, cum răspund autoritățile și care sunt toate neregulile pe care le-a descoperit Alex Dima, aflăm duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

Ancheta Neamț – spitalul infernal poate fi urmărită și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Articole pentru emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni