Duminică, la România, te iubesc!, Cosmin Savu prezintă ancheta Reabilitare în nisipuri mișcătoare

Duminică, la România, te iubesc!, Cosmin Savu prezintă ancheta Reabilitare în nisipuri mișcătoare

Litoralul românesc este o resursă națională cu aproape 250 kilometri de coastă care ar putea să aducă beneficii tuturor, însă, în loc de plaje fine, avem nisipuri grosiere și o mare de... probleme. Cosmin Savu ne prezintă duminică, de la 18:00, ancheta: Reabilitate în nisipuri mișcătoare, la România, te iubesc!

Proiectele dezvoltate pe litoral ar trebuie să fie gândite în favoarea localnicilor și turiștilor, însă regăsim lucrări supradimensionate și prost executate. Cosmin Savu merge pe tot litoralul românesc, din zona Deltei Dunării și până în sud, la Mangalia, acolo unde se desfășoară șantiere care ar trebui să îmbunătățească plajele noastre.

 „Cel mai mare proiect de infrastructură din Dobrogea, și unul dintre cele mai mari din țară, este la țărmul mării. Proiectul de combatere a eroziunii costiere este un proiect mamut, peste un milliard de euro, finanțat, în mare parte, din bani europeni. Dar și acest proiect stârnește multe controverse – întârzieri nejustificate, calitate îndoielnică a lucrărilor, suspiciuni de corupție”, a spus Cosmin Savu.

​Duminică, de la 18:00, în cadrul emisiunii Romania, te iubesc!, putem urmări întreg reportajul Reabilitare în nisipuri mișcătoare. Emisiunea poate fi urmărită și online, pe VOYO.

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Articole pentru emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni