• Emisiuni
  • Romania, te iubesc!
  • Aseară, telespectatorii au urmărit reportajul „Pericolul dependenței”, iar emisiunea România, te iubesc! a fost lider absolut de audiență!

Aseară, telespectatorii au urmărit reportajul „Pericolul dependenței”, iar emisiunea România, te iubesc! a fost lider absolut de audiență!

Aseară, telespectatorii au urmărit reportajul „Pericolul dependenței”, iar emisiunea România, te iubesc! a fost lider absolut de audiență!

Alex Dima ne-a prezentat, ieri, la România, te iubesc!, ediția „Pericolul dependenței”, unde ne-a arătat situația alarmantă a consumului de droguri din țara noastră. Emisiunea a fost lider absolut de audiență.

Specialiștii spun că ne aflăm în mijlocul unei epidemii de consum de etnobotanice, iar noi suntem complet nepregătiți să facem față acestor probleme create de dependență, felului în care familiile gestionează situația și recuperarea.

„Pe piață sunt peste 900 de astfel de substanțe care produc dependență. Se numesc „legale” pentru că în perioada anilor 2010, multe dintre ele se găseau în magazinele pentru etnobotanice, la liber și teoretic… legal”, a spus Alex Dima.

Emisiunea România, te iubesc! a condus ieri seară topul preferințelor telespectatorilor, în intervalul orar 18:01 – 18:57, și a înregistrat 5.5 puncte de rating și 24.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă a obținut 2.1 puncte de rating și 9.5% share.

Nu ratați o nouă ediție marca România, te iubesc! duminică, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită și online, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Articole pentru emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni