Prima ediție din noul sezon România, te iubesc! a fost lider absolut de audiență!

Prima ediție din noul sezon România, te iubesc! a fost lider absolut de audiență!

Aseară, la România, te iubesc!, telespectatorii au urmărit ancheta Ursul, țap ispășitor prin care Rareș Năstase a analizat problema urșilor din România care fac victime, dar, la rândul lor sunt și ei victime ale unui sistem care nu funcționează cum trebuie. Emisiunea a fost lider absolut de audiență.

„În România, pare că urșii sunt... precum societatea românească, adică se adaptează la stilul românesc. Cu gunoi, cu cerșeală, cu tabere, cu inacțiuni, cu indolență. Avem o problemă sistemică, ne pierdem în detalii și ignorăm imaginea de ansamblu. Per total, nu vrem să rezolvăm o situație care îi lasă pe oameni expuși unui pericol real”, a declarat Rareș Năstase.

Emisiunea România, te iubesc! a condus ieri seară topul preferințelor telespectatorilor, în intervalul orar 17:57 – 18:57, și a înregistrat 2.7 puncte de rating și 16.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă a obținut 2.0 puncte de rating și 12.6% share.

Duminica viitoare, de la 18:00, România, te iubesc! ne așteaptă cu o nouă ediție pe PRO TV și VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Articole pentru emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni