• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • AZI, de la 20:30, moment special in "Pariu cu viata": Radu danseaza pentru Adela, pentru prima data. Vezi imagini

AZI, de la 20:30, moment special in "Pariu cu viata": Radu danseaza pentru Adela, pentru prima data. Vezi imagini

<span style="color:#f00;">AZI, de la 20:30, moment special</span> in "Pariu cu viata": Radu danseaza pentru Adela, pentru prima data. <span style="color:#f00;">Vezi imagini</span>

Tudor (Radu Valcan) danseaza alaturi de LaLa Band la petrecerea-surpriza organizata cu ocazia zilei de nastere a Ralucai (Adela Popescu), iar in cadrul coregrafiei, cei doi iubiti au parte de un moment romantic in mijlocul salii de dans.

A fost amuzant, dar si emotionant, era pentru prima data cand Raluca il vedea pe Tudor dansand, si nu doar atat, ci dansand cu copiii intr-o coregrafie care le-a iesit chiar bine. Bineinteles, in coregrafia respectiva si-a facut loc un moment romantic, Tudor si Raluca au dansat impreuna”, spune Adela Popescu.

CLICK AICI SA VEZI INTEGRAL PRIMELE 3 EPISOADE DIN NOUL SEZON

A fost un moment haios atat pentru Tudor, personajul meu, cat si pentru mine personal tocmai datorita faptului ca am realizat acest dans. Am facut repetitii cu Vica, coregrafa celor din LaLa Band, mi-am adus aminte de perioada in care am participat la „Dansez pentru tine” si asta m-a infricosat la maxim :)). A fost prima secventa de acest gen dintre personajele noastre”, spune Radu Valcan.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni