Ai pofta de o pizza gustoasa? Chef Patrizia Paglieri, de la "MasterChef", dezvaluie cea mai populara reteta de pizza din lume
Ai pofta de o pizza gustoasa? Chef Patrizia Paglieri, de la "MasterChef", dezvaluie cea mai populara reteta de pizza din lume
In ultimii ani, numarul restaurantelor cu specific italian s-a dublat in Romania. Cei mai multi clienti vor pizza si paste, dar bucataria italienilor inseamna mult mai mult. MasterChef - LUNI si MARTI, de la 20.30, la ProTV! Prinde gustul competitiei!
In bucataria unuia dintre cele mai...
In ultimii ani, numarul restaurantelor cu specific italian s-a dublat in Romania. Cei mai multi clienti vor pizza si paste, dar bucataria italienilor inseamna mult mai mult. MasterChef - LUNI si MARTI, de la 20.30, la ProTV! Prinde gustul competitiei!
In bucataria unuia dintre cele mai cautate restaurante cu specific italienesc din capitala, la pranz, e agitatie. Comenzile pentru paste si supe au inceput sa curga, iar Chef Cornel Bobocea organizeaza bucataria pentru ca totul sa iasa perfect.
Aflam primul secret al bucatariei italienesti. Toate ingredientele sunt proaspete. "Ultima recolta pe anul asta. Sunt de pe varful muntelui, le tocam marunt", arata Chef Cornel.
Nici nu apucam sa urmarim pasii, ca o portie de paste este deja gata. Se apuca de o alta comanda, de data aceasta, un pic mai complicata. "O sa facem un brodo de crustacee. Adica o supa cu fructe de mare", explica el.
Spre deosebire de ciorbele romanesti, care se gatesc in restaurante in cantitati industriale si