Va place mancarea de tip fast-food? Metoda prin care Chef FOA vrea sa ii faca pe romani sa uite de shaorma
Va place mancarea de tip fast-food? Metoda prin care Chef FOA vrea sa ii faca pe romani sa uite de shaorma
Studiile, dar si o simpla plimbare pe strazi ne demonstreaza ca suntem un popor care prefera shaorma. Romanii consuma, in medie, 1 milion de shaorma pe zi, iar din urma vin burgerii si carnatii. MasterChef - Prinde gustul competitiei LUNI si MARTI, de la 20.30, la ProTV!
Punctele de fast-food...
Studiile, dar si o simpla plimbare pe strazi ne demonstreaza ca suntem un popor care prefera shaorma. Romanii consuma, in medie, 1 milion de shaorma pe zi, iar din urma vin burgerii si carnatii. MasterChef - Prinde gustul competitiei LUNI si MARTI, de la 20.30, la ProTV!
Punctele de fast-food nu sunt si pe placul turistilor, care cauta preparate romanesti. In alte tari, asa-numita street-food face parte din traditia locala si reprezinta o sursa de venit. Asa ar trebui sa fie si la noi, spune Chef FOA de la "MasterChef", care propune o reteta inedita de mititei, buni de vandut la colt de strada.
"Cred ca mancarea locala ar fi mai buna pentru turisti", este de parere un turist strain. In tot centrul Bucurestiului nu se gaseste nimic traditional la taraba. Mititeii sunt, de exemplu, doar la restaurant. Sau in parcuri, pe la terase, trantiti pe gratare care pastreaza drept mostenire grasime arsa de cine stie cand.
Chef FOA, pasionat de street-food, are o propunere inedita pen