Silviu de la MasterChef, mandru de abdomenul sau lucrat. Cum a reusit sa starneasca invidia colegilor sai de echipa
Silviu de la MasterChef, mandru de abdomenul sau lucrat. Cum a reusit sa starneasca invidia colegilor sai de echipa
Editia MasterChef de luni ne-a facut cunostinta cu cei 24 de concurenti care au intrat pentru prima data in bucataria MasterChef. Turul de onoare a fost facut de Razvan Fodor care le-a aratat ce pot gasi in camara si locul ustensilelor de care au nevoie pentru a face fata competitiei. Dupa ce au...
Editia MasterChef de luni ne-a facut cunostinta cu cei 24 de concurenti care au intrat pentru prima data in bucataria MasterChef. Turul de onoare a fost facut de Razvan Fodor care le-a aratat ce pot gasi in camara si locul ustensilelor de care au nevoie pentru a face fata competitiei. Dupa ce au trecut prin probe de foc pentru a ajunge aici, de aceasta data prima proba a fost un exercitiu de sensibilitate, creativitate si libertate.
Editia de marti seara va aduce noi provocari in domeniul culinar, care vor testa si spiritul de antreprenoriat al concurentilor. Cei ramasi in competitie vor ajunge direct pe malul marii, unde se vor confrunta cu prima proba pe echipe in deplasare.
Rezultatul strans ii va pune pe Chefi in stuatia de a da o noua proba pentru a putea face departajarea. Echipa care va pierde va decide membrii care intra la testul sub presiune. Astfel, calitati esentiale necesare unui Chef precum luciditatea, detasarea si corectitudinea le sunt insuflate concurentilor prin pu