„Pasiunea pentru bucătărie a apărut în urma unui pariu de Revelion. Prietenii mei îmi spuneau că o să mor de foame, că nu știu să-mi pregătesc nici măcar un sandviș. În ziua următoare m-am trezit și am pornit pentru prima oară aragazul", spunea
Andrei Klabacs în prima sa prezentare pentru MasterChef.
Acum se află printre finaliști și încearcă să demonstreze că a evoluat destul de mult în această competiție. De-a lungul celor 20 de săptămâni, Andrei a reușit să-i impresioneze pe chefi cu platinguri spectaculoase, dar și cu aplicarea unor tehnici moderne de gătit.
Aperitivul pe care l-a pregătit în finală a fost pe gustul chefilor: Scoici Saint Jacques cu cremă de conopidă, tuile de șofran și vinaigrette de muștar.
„Este o farfurie de finala MasterChef”, i-a spus Chef Radu Dumitrescu.
„Prezentarea arată impecabil și în al doilea rând combinația de măr proaspăt cu conopidă este o senzație”, i-a spus Chef Hadad.
Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus.
Ediția integrală poate fi urmărită pe VOYO.