• Emisiuni
  • MasterChef
  • Andra și Răzvan Gogan vin cu o propunere de nerefuzat pentru Chef Radu Dumitrescu: „Ar fi interesant să faci Tik-Tok”

Andra și Răzvan Gogan vin cu o propunere de nerefuzat pentru Chef Radu Dumitrescu: „Ar fi interesant să faci Tik-Tok”

Andra și Răzvan Gogan vin cu o propunere de nerefuzat pentru Chef Radu Dumitrescu: „Ar fi interesant să faci Tik-Tok”

Chef Radu Dumitrescu îi va avea ca invitați pe nimeni alții decât Andra și Răzvan Gogan, în noua ediție Chef de MasterChef! Cei trei vor face schimb de informații atât în domeniul culinar, cât și în cel al creării de conținut pe Tik-Tok. 

Răzvan îi va face juratului MasterChef o propunere de nerefuzat: „Ar fi interesant să faci Tik-Tok”, îi va zice vlogger-ul, cu gândul de a crea un cont de social-media cu „tips and tricks” din aria gastronomică. 

Frații Gogan vor glumi pe tema preparatului final, iar Chef Radu îi va... amenința: „Pun fața de jurat MasterChef” , pentru a preveni un feedback negativ. 

Atmosfera va fi cu atât mai tensionată cu cât... Radu nu va mai avea voie să gătească! Andra și Răzvan Gogan vor fi nevoiți să continue pregătirea farfuriei pe cont propriu, doar la indicațiile chefului MasterChef. 

Pentru a vedea despre ce rețetă este vorba, dar și pentru a urmări tot procesul haios ce stă în spatele unei astfel de farfurii, urmăriți noua ediție din Chef de MasterChef cu Andra și Răzvan Gogan și, cum ar spune Chef Radu Dumitrescu, „dați cu like-uri, să mă simt și eu tânăr”!

Vezi mai multe detalii în materialul video: 





 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni