45 de minute au avut la dispoziție și Loredana Dinu, Viorela Popa Herciu și Stelios Voina pentru a-i impresiona pe chefi.
Lorena a gătit un piept de bibilică tras la tigaie, orez cu unt și ou și salată de varză. Viorela este vegană, dar a gătit carne. Ea le-a pregătit chefilor bibilică trasă la tigaie cu orez și sos de ceapă caramelizată și smochine.
“Cel mai teamă o să-mi fie de Chef Hadad. Data trecută mi s-a părut cel mai înspăimântător și greu de mulțumit”, a spus Viorela.
Stelios a gătit bibilică cu orez și salată de varză. “Preparatul mi-a ieșit perfect. Doar un mic minus…am pus mai mult orez decât trebuia”, a spus încrezător concurentul.
După jurizare, Stelios a fost concurentul care a păstrat șorțul MasterChef.
Vezi mai multe în materialul VIDEO de mai sus
Gallery