În următoarea confruntare, în fața chefilor s-au prezentat Andrei Klabacs, Răzvan Tiberiu și Alexandru Galat.
„Nu vreau să pun presiune pe voi, dar o fac cu mare plăcere”, le-a spus Chef Radu Dumitrescu chiar înainte să dea „start gătit”.
Andrei Klabacs a pregătit calcan cu couscous și sos curry, în timp ce Răzvan Tiberiu le-a dus chefilor calcan la tigaie cu sos de ardei dulce-acrișor.
Alexandru Galat a gătit calcan la tigaie cu sos mediteranean și sos vierge.
“Strategia mea în acest concurs este să-mi scot de la început toți adversarii grei”, a spus Andrei Klabacs la testimoniale.
Timișoreanul a reușit să-i impresioneze pe chefi și să-și păstreze șorțul. Chef Radu Dumitrescu și-a folosit Golden Ticket-ul și i-a oferit o a doua șansă lui Răzvan Tiberiu.
Mai multe în materialul VIDEO de mai sus
Gallery