Dacian Dobrican are 46 de ani și este consilier juridic în Baia Sprie. Este pasionat de bucătărie, iar prietenii spun că are talent în acest domeniu.
S-a prezentat în fața chefilor cu un antricot de vită cu ciuperci sotate și sos de piper verde, iar platingul a fost imediat apreciat de chefi. Nu același lucru au putut spune însă și despre tehnica de preparare.
Chef Foa a ținut să-i explice cum trebuia gătită carnea, pentru că a ieșit cam tare: „E o bucată de carne, trebuie să-i faci cinste. Ai zis că ai încins bine tigaia, dar grăsimea aia trebuia să fie crocantă, suculentă. Dacă nu poți să faci asta cu tigaia, poți să o faci la cuptor.( ...) Aș vrea să-i facem dreptate bucății de carne. Eu consider că azi nu s-a făcut. Îmi pare rău...”
Deși răspunsul lui Chef Foa nu a fost unul pozitiv, Chef Hadad și Chef Radu Dumitrescu i-au oferit șorțul MasterChef.
Vezi detalii în materialul video de mai sus.
Gallery