• Emisiuni
  • MasterChef
  • Lucrul în echipă și comunicarea eficientă îi pot salva pe concurenți de la eliminare

Lucrul în echipă și comunicarea eficientă îi pot salva pe concurenți de la eliminare

Lucrul în echipă și comunicarea eficientă îi pot salva pe concurenți de la eliminare

Ediția de miercuri seară a fost o oportunitate pentru cei 9 concurenți aflați în competiție de a găti unu la unu cu Chef Silviu Chelaru în cadrul unui MasterClass intens și plin de emoții!

La finalul probei a existat un singur câștigător: Alina Gologan, cea care a reușit să obțină, în premieră, pentru a doua oară insigna imunității! 

Aseară, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul MasterChef a fost lider de audiență! Ediția a înregistrat 5.1 puncte de rating și 21.1 share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 2.7 puncte de rating și 11.0 share.

Înainte de proba de eliminare din această seară, Andreea dos Santos va admite că are emoții tot mai mari deoarece știe că va fi mai dificil, iar Dilly Chilly va spune că ”se simte în atmosferă, stresul e din ce în ce mai mare”.

Cei 8 concurenți care luptă pentru evitarea eliminării vor fi împărțiți în două echipe și vor descoperi cât de important este modul în care comunică într-un timp limitat și ce erori pot apărea când informațiile sunt incomplete.

La finalul probei, Cezar va spune că a fost: ”fără îndoială, cea mai dificilă probă de până acum”. În ce condiții vor lucra concurenții și cum vor reuși să scape de emoții pentru a duce proba la capăt, vom descoperi în această seară. 

Ce echipă va lucra eficient și le va oferi juraților o farfurie de top și ce echipă va ajunge să lupte pentru a nu pleca acasă, aflăm de la 22:30, într-un nou episod MasterChef!
 

 

MasterChef - Gătește fără egal!


Vezi si MasterChef - Sezonul 8, Ediția 26

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni