• Emisiuni
  • MasterChef
  • O nouă probă de foc la MasterChef: fiecare concurent va găti cu sufletul pentru unul dintre colegii din emisiune

O nouă probă de foc la MasterChef: fiecare concurent va găti cu sufletul pentru unul dintre colegii din emisiune

O nouă probă de foc la MasterChef: fiecare concurent va găti cu sufletul pentru unul dintre colegii din emisiune

După o săptămână dificilă, în urma căreia alți doi concurenți au părăsit competiția, luni seară, de la ora 22:30, cei 14 concurenți rămași în emisiune continuă lupta pentru marele premiu și pentru titlul de MasterChef. 

În calea lor stă o nouă provocare, un test care va scoate la iveală nu doar priceperea în bucătărie, ci și simpatiile care s-au creat între concurenți. 

În prima parte a probei, fiecare concurent va alege un coleg pentru care vrea să gătească și va motiva de ce persoana respectivă i-a devenit apropiată în perioada petrecută împreună. Ingredientele și condimentele alese vor contribui la a-i convinge pe cei trei jurați MasterChef că preparatele au fost gătite cu sufletul și că merită să câștige proba și premiul pus la bătaie! 

Pe cine va alege fiecare și ce discuții vor apărea în urma acestei probe, cine va reuși să impresioneze și să câștige recompensa, vom afla în luni seară. 

Luni, 7 octombrie, la ora 22:30, la PRO TV începe o nouă săptămână în care cei 14 concurenți rămași în competiția MasterChef vor să le demonstreze celor trei jurați că sunt cei mai buni și că merită să ajungă în marea finală! 

MasterChef - Gătește fără egal!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni