• Emisiuni
  • MasterChef
  • În această seară, Chef Joseph Hadad va găti în cadrul primului MasterClass al sezonului!

În această seară, Chef Joseph Hadad va găti în cadrul primului MasterClass al sezonului!

În această seară, Chef Joseph Hadad va găti în cadrul primului MasterClass al sezonului!

Aseară, cei 16 concurenți rămași în bucătăria MasterChef au avut o nouă probă cu ingrediente surpriză pe care erau nevoiți să le utilizeze într-un timp limitat, iar Cezar a fost marele câștigător al probei.

Răsplata lui i-a permis să-i împartă pe colegi în două echipe: echipa celor care gătesc bine, respectiv a celor care nu gătesc prea bine. Pe cei din urmă i-a trimis direct la proba sub presiune .

Timp de 60 minute, cei 8 concurenți ajunși la testul sub presiune au gătit cu dorința de a demonstra că pot pregăti o farfurie demnă de etapele finale ale competiției! Alina și Andreea au reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi prin preparatele lor care au conținut ca ingrediente principale: carnea de pui  și cafeaua! Ceilalți concurenți vor fi nevoiți să gătească în această seara cu emoția eliminării în gând! 

Proba eliminării va fi una încărcată de emoție și de numeroase lecții de gătit pentru concurenți: Chef Joseph Hadad va prepara în fața lor o farfurie de MasterChef, iar ei vor fi nevoiți să gătească în paralel cu el, ținând cont de toate indicațiile pe care lor primi. 

Cine va face față acestei probe și-l va convinge pe Chef Hadad că merită să ajungă în următoarea etapă și cine va găti pentru ultima dată în bucătăria MasterChef, aflăm în această seară de la ora 22:30! 

MasterChef - Gătește fără egal!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni