INGREDIENTE:
-
300 g Muschi de vita,
-
6 fire sparanghel,
-
1 zucchini,
-
1 morcov,
-
350 g baby spanac,
-
100 g ton in ulei,
-
1 mango,
-
sare
-
piper,
-
100 g unt,
-
2-3 catei de usturoi,
-
gheata
MOD DE PREPARARE :
Muschiul de vita a fost sigilat pe tigaia grill dupa care a fost introdus la cuptor la 180 de grade timp de 10 minute adaugandu-se unt sare si piper.
Spanacul a fost sotat intr-un unt aromatizat cu usturoi , sparanghelul a fost blansat cu sare si piper dupa care s-a asezat intr-un bol cu gheata pentru a se evita oxidarea.
Rulourile de zucchini au fost sotate si legate cu un fir subtire de morcov. Sosul de ton cu reductive de mango au fost blenduite impreuna asezonandu-se cu sare si piper si mai apoi strecurat pentru a obtine un preparat fin.