Muschiulet de vita cu hribi de padure sote

Muschiulet de vita cu hribi de padure sote

INGREDIENTE:

  • muschi de vita romanesc sau argentinian (200g) hribi de padure
  • ulei de masline
  • ceapa
  • usturoi
  • vin alb
  • unt
  • sare
  • piper
  • germeni de floarea soarelui

MOD DE PREPARARE: 

- MUSCHIULETUL DE VITA se trage la grill, pe fiecare parte cate 8 minute, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, apoi se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade, inca 8 minute, cu o lingurita de unt deasupra.

- GARNITURA: Intr-o tigaie adaugam o lingurita de ulei de masline, in care calim un sfert de ceapa. Dupa ce ceapa a devenit sticloasa, adaugam hribele de padure taiate bucati mari, se soteaza 5 minute, dupa care se adauga un catel de usturoi zdrobit, se mai lasa 20 de secunde si se stinge cu vin.Se mai soteaza 2 minute, se condimenteaza cu sare si piper.

Se serveste impreuna cu muschiul de vita.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni