INGREDIENTE:
Pentru Aioli:
Pentru avocado cilantro lime rice:
Pentru somon :
MOD DE PREPARARE:
Intr-un bol se amesteca gemul de caise cu sosul de soia,ueiul de masline,ghimbirul,usturoiul,zeama de lime si cu ambele tipuri de mustar pana se amesteca foarte bine .Intre timp somonul se fileteaza daca nu este deja filetat si se scot oasele ,iar dupa ce aceste operatiuni sunt gata somonul se pune in amestecul de mai sus si se lasa 10 minute la macerat.
Separat se pune supa de legume la fiert ,orezul se pune intr-o tigaie si se completeaza din cand in cand cu supa fierbinte, la sfarsit se adauga putina smantana lichida putin coriandru frunze si avocado si putina zeama de ime,sare piper.
Pentru sosul de aioli : se curata usturoiul si se toaca marunt marunt,apoi intr un mojar se bate bine si se adauga ulei,un galbenus de ou ,putina smantana lichida, lime,si coriandru frunze.
Pentru salsa de mango:
Se taie totul cubulete foarte mici: rosiile,mango-ul , ardeiul,ceapa rosie, usturoiul,ardeiul jalapeno, sare piper ,zaharul si zeama de lime