INGREDIENTE:
Pentru tartar
Pentru sos
Pentru decor:
MOD DE PREPARARE:
Muschiuletul de vita se fasoneaza daca este cazul ,dupa care se toaca cubulete marunte cu cutitul.Se amesteca cu ceapa,castraveciorii,mustarul, sosul Worcestershire,boiaua,untul topit,galbenusul de ou ,mugurii de pin ,sarea piperul.Se verifica de gust.
Taiem feliile de paine subtiri si le ungem cu putin ulei de masline si le adaugam la cuptor 10 minute pana devin aurii crocante .
Pentru sosul de busuioc se adauga in blender busuiocul si uleiul de masline cu putina sare si piper.Sosul nu va fi in compozitia tartarului.
Parmezanul il adaugam in tigaie si il prajim pana devine auriu,il scoatem si il bagam la congelator pt intarire .
Montarea farfuriei
Se adauga compozitia tartarului in forma rotunda,cu o lingura se preseaza putin ,se scoate forma incet pentru a nu afecta forma tartarului.
Painea crocanta se sprijina pe tartar,sosul de busuioc se stropeste in jurul tartarului impreuna cu bucatele de parmezan .
Peste tartar se adauga florile comestibile si bucatele de salata cos.