Ardei cu tocatura aromata

Ardei cu tocatura aromata

Ingrediente:

  • tocatura porc/vita- 200  gr
  • parmezan-30 gr
  • patrunjel-10 gr
  • pesmeti macinati-20 gr
  • usturoi -1 catel
  • vin alb -40 ml
  • sare,piper-10/15 gr
  • ardei grasi rosii-1 buc
  • ardei grasi  galbeni -1 buc
  • ulei de floarea soarelui -30 ml
  • busuioc  verde  -6-7 frunze
  • ulei masline-50 ml
  • capperi-10 gr
  • seminte pin -20 gr
  • ceapa verde fina -10 gr

MOD DE PREPARARE:

Amestecam tocatura de carne cu  usturoiul,pesmetii,vinul,patrunjelul, sare,piper,parmezanul.

Ardeii  ii spalam, le taiem parte cu  codita, presuram cu sare,piper,ulei, apoi ii umplem cu tocatura facuta anterior.Se  coc  la  cuptor ,pina la gatinta, aproximativ 25 min.Se  face  un sos din ulei masline, capperi, seminte   de  pin si  busuioc verde asezonat cu sare,piper.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni