ß

Scoici Saint Jacques cu sparanghel

Scoici Saint Jacques cu sparanghel

MasterChef Romania – la ProTV!

INGREDIENTE SI CANTITATI: 

  • Scoici Saint Jacques - 4 buc (aprox 150-200 gr)
  • Sparanghel proaspat verde - 150 gr
  • Rosii cherry - 100-150 gr
  • Rozmarin - cat trebuie
  • Sare si piper - cat trebuie
  • Ulei de masline - 150 ml
  • Vin licoros - 100 ml
  • Usturoi - 1 graunte
  • Patrunjel - 1 legatura.

TIMP DE PREPARARE: aprox 25-30 minute 

MOD DE PREPARARE:

Se taie rozmarinul marunt impreuna usturoiul. Se pune peste Saint Jacques cu o parte din uleiul de masline plus sare si piper si se lasa 10 minute la marinat. 

Se taie sparanghelul pe jumate in lung si se pune deoparte. 

Se caleste aproape spre crud sparanghelul cu sare si piper, dupa care se arunca rosiile cherry si se mai lasa 2 minute. 

Se scot, si fara a spala tigaia se pune ulei de masline si e calesc la foc rapid scoicile aprox 2 minute pe ambele parti dupa care se sting cu vin. 

Se pun pe farfurie cu sparanghelul si rosiile cherry si se presara patrunjelul proaspat tocat. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni