Somon cu sos de praz

Somon cu sos de praz

MasterChef Romania – la ProTV!

INGREDIENTE SI CANTITATI: 

  • Doua filete de somon                            
  • 1 morcov
  • Un praz frumos                                      
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 500 ml smantana dulce 30%                  
  • 1/2 ardei gras galben
  • Cca 70 g unt                                            
  • 2 ciufuri de broccolli
  • Nucsoara  2g                                           
  • 10 ml ulei extravergin de masline
  • Sare 2g                                                    
  • 3-4 picaturi acceto balsamico
  • Piper 2g.

TIMP DE PREPARARE: 40 minute

MOD DE PREPARARE:

Se rumenesc cele doua filete in putin unt asezonate cu sare si piper. 

Se vor introduce apoi pentru 5-6 minute la cuptor incalzit in prealabil la 190 grade, intre timp fierbem pentru cateva minute verdeturile care ne vor servi pentru garnitura; se vor raci brusc cu apa rece si ghiata pentru a-si pastra culorile; se vor taia in felii; in untul ramas topim prazul si adaugam smantana; adaugam nucsoara sare si piper; lasam sa fiarba la foc domol pana cand va deveni un sos cremos; asezam cele doua filete in farfurie, alaturi bolul cu sos si legumele stropite timid cu ulei si otet balsamic.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni