MasterChef Romania – la ProTV!
INGREDIENTE SI CANTITATI:
TIMP DE PREPARARE: 1h 30 minute
MENTIUNI LEGATE DE SERVIREA PREPARATULUI:
Se cantaresc toate ingredientele pentru paine, si se aseaza in cuva masinii de facut paine.
Se curata legumele si se pun la fiert in apa cu sare timp de 20 min,pana obtinem o supa concentrata.Pe razuitoarea mica dam usturoiul si morcovul, pe care le calim in ulei incins pana se inmoaie.
Adaugam ardeiul tocat marunt, si lasam pe foc inca 5 min dupa care adaugam ciupercile.
Turnam supa concentrata cat sa le acopere si lasam la fiert. Dupa ce sunt fierte pregatim separat un roux din unt, faina si smantana pe care il adaugam in supa. Potrivim de sare si piper, adaugam patrunjelul verde si lasam ciorba la odihnit.
Taiem capacul painii si scobim miezul cu o lingura, dupa care punem ciorba inauntru. Separat punem lamaie pentru acrit si flori comestibile pentru indulcit.