MasterChef Romania – la Pro TV
INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Se pune la fiert laptele cu parmezan ras timp de 20 de minute.
Dupa repartizarea tuturor ingredientelor, somonii si crevetii se taie cubulete mici, se amesteca cu parmezan ras, usturoi, patrunjel,ceapa, dovlecelul, toate taiate marunt, se asezoneaza dupa care se amesteca compozitia. Ciupercile se curata, se inlatura piciorul si se umplu cu compozitia de mai sus.
Se ia o oala in care se pune vinul, usturoiul, untul si zeama de peste. Se adauga coaja de lamaie si portocala, cimbru si se pune la foc mediu. Cand se atinge temperatura de fierbere adauga ciupercile umplute acorindu-se cu capac.
Cand umplutura s-a intarit luam oala de pe foc se monteaza intr-o farfurie adanca, se adauga 2-3 linguri din supa in care au fiert ciupercile, dupa care se ia laptele si cu ajutorul blenderului vertical se mixeaza pana rezulta o spuma densa, care se aseaza peste ciuperci. Se orneaza peste spuma cu frunze de cimbru proaspat, rosia taiata cubulete si icre daneze sau de somon