ß
  • Emisiuni
  • MasterChef
  • INTERVIU EXCLUSIV cu Liviu Popescu. Ce a declarat noul membru al juriului MasterChef

INTERVIU EXCLUSIV cu Liviu Popescu. Ce a declarat noul membru al juriului MasterChef

INTERVIU EXCLUSIV cu Liviu Popescu. Ce a declarat noul membru al juriului MasterChef

Liviu Popescu este un antreprenor de succes, care detine numeroase restaurante si cluburi, atat in Bucuresti, cat si in tara. In juriul MasterChef, Liviu aduce, in premiera, expertiza de business asupra preparatelor gatite de concurentii din competitie, fiind la curent cu preferintele si cerintele celor mai exigenti clienti. Experinta sa in acest domeniu este un atu pentru concurentii MasterChef, oferindu-le posibilitatea de a gandi preparatele din acest punct de vedere.

- Care este detaliul care face diferenta intre un MasterChef genial si unul obisnuit?

- "Este exact aceiasi diferenta ca intre un actor genial si unul mediocru. Unul te face sa te transpui in povestea pe care o transmite si altul te face sa ramai detasat. Gastronomia este o forma de arta si este foarte important pentru un MasterChef sa poata crea in farfuria lui o adevarata opera, dar si mai important este ca gustul mancarii sa ne transpuna in ceea ce a vrut el sa creeze, sa ne introduca in povestea lui."

- Poveste-ne o intamplare care te-a impresionat la filmari.

- "A fost o perioada lunga si plina de intamplari, atat amuzante, cat si impresionante. Cred ca cel mai impresionat am fost nu de o intamplare anume, ci de determinarea concurentilor de a da tot ce pot si faptul ca au rezistat foarte mult timp departe de familie. Pentru mie familia este cel mai important lucru si un punct de sprijin dupa o zi grea, nu as putea niciodata sa stau atat de mult timp departe de cei dragi.  Concurentii au avut parte de multe zile grele si sunt convins ca nu le-a fost deloc usor sa treaca peste dificultati si oboseala pentru a face fata unei noi probe."

- Cu ce vine schimbat acest sezon nou de MasterChef?

- "Vine cu o echipa completa pentru tot ce inseamna aceasta meserie, o experienta 360 de grade pentru concurenti, care au sansa sa invete de la tehnici de baza, pana la tehnici de business. Este foarte important pentru cei ce isi doresc o astfel de cariera sa aiba pachetul complet de cunostinte. Pe langa asta, vine cu un chef foarte exigent, unic in Romania, cu un critic fin, ‘’connaisseur’’ al domeniului si cu un profesionist din domeniu, care coordoneaza activitatea  mai multor restaurante de la A la Z. Va las pe voi sa ghiciti cine-i cine."

- Dupa ce criterii alegi cu ce Chefi lucrezi?

- "Sunt mai multe criterii. In primul rand, trebuie sa fie talentati, sa ma introduca in povestea lor prin preparate, asa cum spuneam mai sus. In al doilea rand, trebuie sa fie pasionati, astfel totul devine mai usor. Bucataria este un domeniu foarte greu in care rezista cei care pun suflet si traiesc cu adevarat pentru asta.  In al treilea rand, trebuie sa fie curiosi, sa isi doreasca constant sa invete ceva nou, sa experimenteze, sa produca noi gusturi si noi preparate."

- Cum i-ai descrie pe cei doi intr-un singur cuvant: Samuel Le Torriellec si Razvan Exarhu?

- "Unicul si Perfectionstul."

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni