Esti pasionat de gatit, urmaresti MasterChef si iti place sa experimentezi lucruri noi? Atunci inscrie-te in concurs si, in perioada 9 noiembrie - 21 decembrie 2015, poti castiga premii atractive.
In fiecare saptamana alege-ti reteta preferata de la MasterChef, intra pe fordmidabil.protv.ro si adaug-o in meniu. In prima saptamana de concurs trebuie sa alegi reteta de LUNI. In saptamana urmatoare iti poti completa meniul cu reteta de MARTI. Si tot asa pana la MAREA FINALA MasterChef.
Ingrediente:
pui de balta
dovleac
scortisoara
manjtut
bocchoi
caviar
sare
piper
unt
vin alb sec
smantana dulce
salota
salvie
Timp de preparare: 60 min
Mod de preparare: Dovleacul se pune la fiert cu putina apa si 2 batoane de scortisoara (aromatizare), cand e gata fiert se adauga smantana dulce putin unt si se blendeaza. Intr-o oala se pune 100 mml vin la fiert pana se evapora alcoolul se adauga salota taiata fin si salvie apoi se stabilizeaza sosul cu unt si se pune carnea dezosata de pe pulpe aproximativ 4-7 minute, de blansaza bocchoi-ul si manjtout.
Gallery