Concurentii MasterChef au gatit aseara pentru 200 de copii

Concurentii MasterChef au gatit aseara pentru 200 de copii

Concurentii MasterChef au avut aseara parte de mai multe suprize! Daca la primele probe au avut de desemnat concurentul cel mai de temut in opinia lor, la cea de a treia au avut de gatit pentru 200 de copii.

Concurentii au fost provocati sa voteze, in secret, concurentul pe care il considera de temut, adversarul redutabil cu care s-ar vedea in marea finala MasterChef. Liviu a fost pe locul trei din punct de vedere al voturilor, Andrei pe a doua treapta a clasamentului cu trei voturi, iar pe locul intai Claudiu cu sase voturi.

In urma voturilor, Claudiu a castigat avantajul de a nu participa la urmatoarea proba, precum si posibilitatea de a alege capitanii celor doua echipe, Tudor si Florin fiind desemnati pentru a conduce bataliile. In cadrul probei, concurentii au gatit in etape de cate 5 minute, capitanii fiind ultimii care au putut intra la bancul de lucru. Presiunea si adrenalina au complicat prima proba, echipa albastra, condusa de ....., reusind sa castige cu un preparat care avea la baza miere si fistic, dar si salsa si avocado.

Editia a continuat cu o noua proba cutia misterelor. Echipele formate la prima proba au ramas neschimbate. Desi au avut posibilitatea de a schimba capitanii, concurentii au decis sa ramana exact in formula de la proba anterioara. Sub cele doua cutii ale misterelor, concurentii au gasit o multitudine de ingrediente: de la legume, mirodenii sau paste. Daca in prima instanta concurentii au propus o serie de preparate, majoritatea main course, acestia au fost provocati de Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean sa realizeze exclusiv deserturi. Echipa rosie a fost cea care i-a impresionat pe jurati cu preparatele realizate, castigand proba. Concurentii echipei castigatoare au avut avantajul de a alege preparatele pentru echipa adversa in cea de a treia proba a editiei.

Ultima proba de aseara a avut loc intr-un loc neasteptat: Ferma Animalelor, de langa Bucuresti. Aici, cele doua echipe au avut de pregatit un meniu pentru 200 de copii. Pentru a castiga timpul de gatit, concurentii au avut de identificat cat mai multe potcoave ascunse in diferite locuri ale fermei, pe care erau inscriptionate diferite intervale de timp, un total de 180 de minute pentru fiecare echipa. Daca Florin a reusit sa stranga toate potcoavele echipei albastre, acumuland timpul maxim disponibil pentru gatit, Tudor a insumat doar 165 de minute, una dintre potcoave fiind ascunsa de adversarul sau direct.

Ulterior, cele doua echipe au fost provocate sa gateasca un meniu potrivit pentru cei 200 de scolari. Ambele echipe s-au descurcat extrem de bine, pregatind preparate savurate de cei mici. Nicio echipa nu a fost desemnata castigatoare, iar niciun concurent nu a parasit concursul.

Batalia pentru trofeul MasterChef continua in aceasta seara cu cei 13 concurenti ramasi in cea mai urmarita competitie culinara!

MasterChef - Prinde gustul competitiei, in fiecare luni si marti, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni