Ingrediente:
300g falci de porc 3 pahare de vin rosu 1 pahar de coniac Sare Piper cimbru rozmarin pasta de rosii 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 morcov ½ praz 2 cuburi de ciocolata 3 cartofi ulei de trufe 50g unt smantana de gatiti
Timp de preparare: 50 de minute
Mod de preparare:
Mai intai se pun la fiert falcile, 20 de minute, si in acelasi timp cartofii pentru spuma. Intre timp, calim legumele pana ajung transparente, dupa care punem coniacul pentru a flamba. Continuam cu vinul rosu si lasam sa se reduca pana se evapora alcoolul. II adaugam pasta de rosii, apa sau o supa neutra, cubuletele de ciocolata si trecem totul prin mixer.
Intre timp, scoatem carnea si o adaugam sosului pentru inca 10 minute la foc mediu, pe cealalta parte trecem cartofii cu uleiul de trufe, untul si smantana prin mixer, dupa care adaugam continutul in sifon cu 2 incarcaturi de gaz.