Ingrediente:
• Papardelle – le voi face eu si am nevoie de: faina, ulei, ou si apa
• Ciuperci porcine 30g 2 ciuperci
• Carne macinata 30g
• Smantana de gatit 150ml
• Gorgonzola 40g
• Brie 40g
• Parmezan50g
• Sare40g
• Piper30g
• Ulei msline 50ml
• 1pahar cu vin alb sec
• Nucsoara 1
• Busuioc cateva fire pentru decor
• Vin alb
Timp de preparare: 60 de minute
Mod de preparare:
Punem apa la fiert in oala pentru papardelle putem face proaspete sau luam din comert(eu am optat pentru a le face) , lasam sa se incalzeasca , intre timp preparam o alta tigaie si punem ulei de masline si carnea macinata o lasam putin sa prinda culoare dupa care punem ciupercile taiate rondele, le lasam la foc mare dupa care punem putin vin alb si lasam sa evapore.
Punem gorgonzola, brie si parmezan, unim totul cu smantana de gatit pana cand devine un suc cremos dam sare, piper si nucsoara, dupa care unim cu pasta, amestecam si produsul e gata.