• Emisiuni
  • MasterChef
  • Noi concurenti surprinzatori au prins aseara gustul competitiei MasterChef!

Noi concurenti surprinzatori au prins aseara gustul competitiei MasterChef!

Noi concurenti surprinzatori au prins aseara gustul competitiei MasterChef!

Telespectatorii au urmarit cu interes cea de a doua editie a celui mai intens cooking show, MasterChef. Editia de aseara a fost presarata cu persoane extrem de hotarate sa obtina un sort MasterChef, care le poate transforma visul in realitate! Preparatele lor, extrem de diverse si surprinzatoare, au facut atat deliciul juratilor, cat si al telespectatorilor.

Editia de aseara a fost urmarita in medie de peste 1 milion de telespectatori la nivel national, pe tot intervalul de difuzare, cuprins intre 20:31 si 22:34. Aproape 1.4 milioane de telespectatori au urmarit competitia culinara in minutul de aur, de la 21:17. PRO TV a fost lider la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, a doua editie MasterChef obtinand 7.4 puncte de rating si 19.8% share.

Cu siguranta, Cristian Costache Grecu i-a luat prin surprindere pe cei trei Chefi in momentul in care a decorat intreg platoul de filmare cu petale de trandafir, lumanari si biletele cu mesaje. Muzica ambientala a completat plating-ul, insa preparatul sau a fost cel care i-a determinat pe Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean sa-i acorde mult ravnitul sort!

Tot in editia de ieri, telespectatorii au putut urmari prima auditie la distanta! Cristian Dumitru, de meserie pompier, a avut o surpriza in momentul in care juratii MasterChef i-au facut o vizita la unitatea de pompieri si l-au provocat sa gateasca. Norocul a fost de partea sa, reusind sa obtina un sort din partea juriului.

Poate cel mai surprinzator preparat al editiei a fost cel al lui Iulian Ganea, care i-a impresionat pe chefi cu un cozonac facut fara ou si lapte! Deoarece, in trecut, acesta a fost diagnosticat cu cancer la tiroida, el a fost nevoit sa tina un regim strict, care includea doar cateva alimente, ceea ce l-a determinat sa experimenteze alternative la preparatele clasice.

Momentele savuroase ale editiei, rasplatite cu un sort MasterChef de cei trei Chefi, au fost completate de Alexandru Cucu, Amalia Croitoru, Andreea Hasa, Tudor Aposteanu, Arabela Popescu, Florin Arvunescu, Iuliana Ungheanu, Marius Ciche, Mihai Vladimir sau Nicolae Fotache, Georgiana Prica si Veselina Iovanovici. Acestia s-au prezentat cu preparate extrem de variate, de la cheesecake cu fructe de padure si somon in crusta de migdale si ierburi cu sos de hrean, la preparate concept denumite Vara intr-o farfurie sau Proiect 1. 

Un moment surpriza a fost sosirea in fata bancului de jurizare a doi frati motociclisti, pasionati de gatit, care si-au facut intrarea in platou pe motocicleta. Dintre cei doi, doar fratele mai mare, Stefan Pascu, a reusit sa treaca de prima jurizare, primind un sort MasterChef.

MasterChef continua si saptamana viitoare, cu doua editii incendiare. Gustul competitiei va atinge cote inalte, noi concurenti fiind pregatiti sa-i cucereasca pe Chefi cu preparatele lor! 

MasterChef - Prinde gustul competitiei, in fiecare luni si marti, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni