Reteta Iulian Ganea: Cozonac

Reteta Iulian Ganea: Cozonac

Iulian Ganea a primit sortul MasterChef datorita unui preparat traditional delicios: Cozonac.

Ingrediente:

  • Faina 4 pahare circa - 500g 
  • Suc de portocale 2 pahare, circa  - 400ml; sucul trebuie sa fie natural, proaspat stors
  • Zahar 1 pahar - 100g 
  • Coaja de la 2 portocale 
  • Ulei - 4 linguri
  • Esenta rom
  • Drojdie

Timp de preparare: 90 de minute

Mod de preparare:

Se dizolva drojdia in sucul de portocale dupa care se pune peste faina, se adauga zaharul, se framanta putin dupa care se adauga uleiul si esenta de rom. Se lasa la crescut 15 minute dupa care se adauga coaja de portocale care in prealabil a fost taiata bucatele mici. Timp de 5 minute se amesteca si se baga la cuptor pentru 40 - 45 de minute. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni