Reteta Claudiu Campan: Mignon de porc cu sparanghel si sos de trufe

Reteta Claudiu Campan: Mignon de porc cu sparanghel si sos de trufe

Claudiu Campan a primit sortul MasterChef datorita unui preparat delicios: Mignon de porc cu sparanghel si sos de trufe.

Ingrediente:

  • sparanghel 100gr
  • muschiulet de porc 150 gr
  • smantana dulce 60 gr 
  • crema de trufe negre 20 gr
  • sare
  • piper
  • germeni pt decor
  • ulei de masline 
  • rozmarin
  • gheata 
  • unt.

Timp de preparare: 60 de minute

Mod de preparare:

Se curata sparanghelul si se pune la fiert in apa cu sare, apoi se pregateste muschiuletul de porc, se taie trei bucati de 50 de gr bucata si se prajesc in tigaia incinsa in prealabil.

Cand sparanghelul e fiert se scoate in apa cu gheata.

Muschiuletul de porc, odata prajit se scoate din tigaie. In tigaie se face in continuare un sos cu trufe si smantana dulce. Se serveste cu sparanghelul tras la tigaie in unt, medalioanele de porc langa el si sosul de trufe cald, blenderizat, strecurat prin sita. Se decoreaza cu germeni de ridiche sau lucerna.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni