• Emisiuni
  • MasterChef
  • Primul episod al noului sezon MasterChef a fost lider de audienta! Un concurent a castigat aseara primul sort de aur

Primul episod al noului sezon MasterChef a fost lider de audienta! Un concurent a castigat aseara primul sort de aur

Primul episod al noului sezon MasterChef a fost lider de audienta! Un concurent a castigat aseara primul sort de aur

Un nou sezon al celui mai urmarit cooking show din Romania, MasterChef, a debutat aseara la PRO TV. Prima editie a fost urmarita in medie de peste 1.1 milioane de telespectatori la nivel national, pe tot intervalul de difuzare cuprins intre 20:30 si 22:31. Aproape 1.6 milioane de telespectatori au urmarit startul competitiei, de la 20:30.

MasterChef a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut 9.2 puncte de rating si 24.4% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 5.8 puncte de rating si 15.4% share.

13 concurenti au reusit sa obtina aseara un sort MasterChef. Preparatele lor i-au impresionat pe cei trei Chefi, astfel incat acestia au hotarat sa le ofere mult ravnitul sort si o sansa de a accede in urmatoarea etapa a competitiei culinare.

Categoria main course a fost castigata fara indoiala de Barbu Victoras, care a reusit sa impresioneze prin plating, atitudine, dar mai ales gust! Somonul si crevetii cu spanac sote, piure de avocado, alaturi de sosul olandez si crema de hrean i-au determinat pe cei trei Chefi sa-i acorde primul sort de aur din acest sezon!

La categoria desert, Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean au fost placut surprinsi de concurenti. Cheescake-ul propus de Adriana Ghita si Sistemul Solar reinterpretat sub forma de desert de Ana Maria Gisca i-au determinat pe Chefi sa le ofere sortul care le asigura celor doua concurente sansa de a castiga un loc in bucataria MasterChef. Podiumul deserturilor a fost completat de Elena Dima cu un tiramisu cu amaretto si ciocolata cu menta, un preparat extrem de rafinat si gustos si de Lavinia Ghelesan cu un desert savuros compus din prajiturele cu nuca, fistic si cocos.

In acelasi episod, Elena Baiu, Ana Maria Casu, Claudia Sima, Claudiu Campan, Cristian Georgescu, Mihaela Sommer, Mihai Andrei si Vasile Turnau au reusit sa impresioneze juriul cu preparate savuroase, precum perla din dorada cu sos de scoici, muschiulet de porc cu ceapa caramelizata sau pate din ficat de pui cu ceapa rosie caramelizata.

Concurenti la jurizare veniti... calare

In aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor cunoaste o noua serie de concurenti surprinzatori! Un fost campion national la canotaj va incerca sa-i surprinda pe Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean cu un preparat care sa-i completeze colectia de trofee cu un sort MasterChef. In acelasi episod, telespectatorii vor vedea pentru prima data o auditie la distanta, intr-un cadru unic pentru un cooking show.

Juriul MasterChef va fi surprins in momentul in care un concurent va descaleca in fata bancului de lucru. Competitia va atinge cote incendiare in momentul in care un fachir va veni la jurizare si isi va demonstra maiestria in manuirea focului. Gustul competitiei culinare il va cuprinde si pe un concurent venit special din Italia, care va realiza un plating surprinzator, cu mii de petale de trandafir care vor inunda platoul MasterChef, alaturi de muzica romantica si un preparat special pregatit pentru Chefi. 

MasterChef - Prinde gustul competitiei, in fiecare luni si marti, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni