ß
Weekendul trecut, pasionatii de gatit din zona Moldovei si-au dat intalnire in Iasi, oras devenit pentru o zi locul de intalnire al aspirantilor pentru un loc in bucataria MasterChef! Farfurii care au impresionat prin plating si prin gust, concurenti determinati sa prinda un loc in urmatoarea etapa a competitiei, precum si fosti concurenti MasterChef au fost coordonatele zilei de sambata.
Odette Mandruta, finalista sezonului precedent, a fost si ea prezenta la Iasi si i-a sfatuit pe aspirantii la un loc in bucataria MasterChef „ Sa nu aiba emotii si sa se inscrie cu inima deschisa, pentru ca asta o sa le schimbe viata”. Alaturi de Odette, a fost prezent si Paul Siserman. Acesta a fost placut surprins de preparatele prezente la Iasi: „Am vazut multe preparate interesante, oamenii vor sa demonstreze ca sunt pasionati si ca au abilitati culinare. Am un sfat simplu pentru viitorii concurenti: sa fie naturali, creativi, inventivi si sa-si prezinte preparatul fara emotii".
De la preselectiile din Iasi nu au lipsit preparate dulci care au impresionat prin ingrediente variate precum petale de trandafiri, sirop de artar, pere confiate sau rubarba. Si main course-urile au fost variate: piure de morcovi cu pere dulci, piept de rata pe pat de legume orientale sau rulada de vita.
Duminica, 7 iunie, preselectiile MasterChef continua in Bucuresti, la hotel Ibis, Gara de Nord. Toti cei pentru care bucataria reprezinta pasiune, un stil de viata sau pur si simplu o necesitate, au sansa de a prinde un loc in bucataria MasterChef! Inscrierile continua pe masterchef.protv.ro.
Prinde gustul preselectiilor MasterChef!
Gallery