ß
Chef Adrian Hadean a renuntat la bucataria MasterChef pentru cateva ore. Totul a avut un scop nobil, in pragul sarbatorilor de iarna. Chef Adrian Hadean a gatit 100 de portii de mancare pentru pensionarii bucuresteni.
Vineri dimineata, Chef Hadean a ajuns in bucataria cantinei Ominis, pregatit sa prepare felul intai, felul doi si desert pentru pensionarii cu venituri sub 1.000 de lei. La ora 14:00, bucataria era plina de cele mai fine si placute mirosuri de bucate. Desertul a fost unul special, o reteta mostenita din familie: malai dulce, extrem de gustos si aromat. Ajutat de o echipa de bucatari priceputi, Chef Adrian Hadean a gatit preparatele si a montat farfuriile, mancarea fiind servita de voluntari.
Bucurie si surpriza sunt cuvintele care au descris atmosfera de la masa de pranz. Foarte entuziasmati de prezenta juratului MasterChef, pensionarii au fost extrem de dornici sa guste si sa jurizeze preparatele delicioase ale acestuia.
"E o actiune dintr-un lung sir, in care m-am implicat anul acesta. Implicarea mea in actiuni de acest fel vine cu bucurie si ma umple de caldura, mai ales in aceasta perioada a anului, cand totul capata o semnificatie mai profunda. Sper sa gasesc timp sa ma intorc in acest loc, a fost o zi altfel, pe care mi-ar placea sa o pot replica mai des", a declarat Adrian Hadean.
Actiunea face parte din programul Joia Noastra, demarat de Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti in urma cu 6 luni. Programul este adresat pensionarilor care nu pot accesa in mod traditional serviciile sociale.
Gallery