• Emisiuni
  • MasterChef
  • PRO TV lider de audienta! Instructie culinara in bucataria MasterChef! ACUM, la ProTV

PRO TV lider de audienta! Instructie culinara in bucataria MasterChef! ACUM, la ProTV

PRO TV lider de audienta! Instructie culinara in bucataria MasterChef! ACUM, la ProTV

Cea mai recenta editie MasterChef a fost lider de audienta, cu noi probe surprinzatoare care au starnit imaginatia concurentilor. Pe intreaga durata de difuzare, 20:32 – 22:33, peste 1.800.000 de telespectatori au urmarit testele la care au fost supusi concurentii, iar in minutul de aur, 20:57, peste 2.5 milioane de persoane urmareau competitia din bucataria MasterChef. 

Editia de luni a inregistrat 12.5 puncte de rating si 27.1% cota de piata in intervalul de difuzare, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut 6.1 puncte de rating si 13.3% share pe aceasta categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 9.4 puncte de rating si 17,4% cota de piata. Postul clasat pe locul doi a inregistrat o audienta medie de 8.1 puncte de rating si 15% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 10.1  puncte de rating si 18.8% share, in timp ce locul secund a obtinut 7.9 puncte de rating si 14.6% share.

Editia de luni a debutat cu proba Cutia misterelor, care i-a surprins pe concurenti cu doua teme: galben, deoarece au avut la dispozitie in majoritate doar ingrediente galbene si iuteala de mana sau furtul unui ingredient de pe bancul de lucru al oricarui alt concurent, ingredient pe care insa nu l-au putut folosi.

In urma primei probe, concurentii au dat dovada de creativitate si talent culinar, iar cele mai bune farfurii au fost cele ale lui Rasty, Alexandra si Tudor. Insa, cum numai un concurent a putut castiga imunitate, acela a fost Tudor, care a avut un preparat demn de MasterChef.

Castigand imunitate, Tudor a avut si alte avantaje. Primul dintre ele a fost acela de a alege ce vor gati colegii sai la proba urmatoare. A avut de ales dintre trei supe crema, de pere, de branza si de pastarnac. Deoarece este vorba despre o competitie si fiecare dintre cei ramasi isi doreste sa castige, Tudor a vrut de data aceasta sa-si puna in dificultate colegii alegand pentru ei supa de pere.

Pentru prima data, concurentii au participat activ la jurizare. Ei au fost nevoiti sa-si lase farfuriile pe mainile chefilor si sa paraseasca bucataria. In tot acest timp, chefii le-au schimbat farfuriile fara ca ei sa vada. Cand s-au intors in bucataria MasterChef, concurentii au fost nevoiti sa guste fiecare supa si sa decida care este cea mai buna, care este cea mai putin gustoasa si sa recunoasca ce farfurie le apartine. Isadora este cea care a obtinut in urma acestei probe cel mai mare numar de voturi din partea colegilor, dar si din partea chefilor, castigand proba. La polul opus a fost Petrica si astfel a fost nevoit sa paraseasca competitia MasterChef.

Ultima proba din editia de luni seara i-a relocat pe concurenti pentru o zi la 200 km de Bucuresti, la baza militara Mihail Kogalniceanu, intr-o instructie culinara memorabila. Ei au fost impartiti in doua echipe avandu-i capitani pe Isadora si Tudor. Dupa inceputul probei, capitanii si-au inversat echipele si impreuna au avut la dispozitie 3 ore pentru a gati preparate de top.

Ei au fost nevoiti impreuna cu Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hadean si Chef FOA sa gateasca masa de pranz pentru 250 de militari romani si americani veniti de la antrenament.

Meniul echipei rosii a fost: rata confiata, muschi de porc umplut cu hribi si piure de conopida si mousse de ciocolata, iar meniul echipei albastre a fost piept de curcan si salata caesar, pulpa de miel si sprot si tiramisu la desert.

In editia MasterChef de astazi, de la 20:30 vom afla daca cei ramasi in concurs s-au descurcat, iar preparatele lor au fost pe placul soldatilor. Tot astazi, multe alte surprize ii asteapta pe concurenti care vor fi nevoiti sa gateasca pentru cinci vedete de top: Andra, Catalin Maruta, Andi Moisescu, Cabral si Bebe Cotimanis.

MasterChef – Prinde gustul competitiei, la PRO TV, AZI, de la 20:30!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni